miércoles, 14 de marzo de 2012



Aquí us deixo un poster sobe els virus informàtics, elaborat amb GLOGSTER, una pagina web especialitzada en fer poster sobre qualsevol tema. Pots posar imatges, videos, text, imatges en moviment...etc

Eva Hache i Juanma Castanyo ciberassetjats

Eva Hache

La humorista Eva Hache va ser assetjada per un home de 22 anys de Màlaga. La BIT (Brigada d'Investigació Tecnològica) va realitzar les investigacions pertinents per a localitzar i detindre al assetjador de Twitter.


Durant diversos dies la humorista va rebre misstages a Twitter amb frases amenasadores.  Per tal de ficar en coneixement a les autoritats pertinents va tuitejar el següent text: "Hola, bona nit senyor agent" i va adjuntar un enllaç a la captura de pantalla del seu ordinador on es veien les amenaces del seu assetjador.
La humorista va incloure al seu missatge els nicks de Policia i Guardia Civil: @policia, @Guardiacivil062. Els cossos de seguretat es van ficar en contacte amb ella i van procedir amb l'investigació i la detenció.




Juanma Castanyo


El periodista esportiu va ser assetjat per un grup d' amics que volien infondre por a la seva víctima. La identificació dels quals ha estat possible gràcies al rastreig de la xarxa realitzat per la Brigada d'Investigació Tecnològica de la Policia (BIT).

El periodista va ser qui va alertar la Policia a través d'un altre tuit: "Si hi ha algun responsable de Twitter a Espanya. Si la Policia controla d'alguna manera la xarxa demano que s'investigui aquest perfil". 


Ja saps dos casos reals de ciberassetjament, i si alguna vegada et pasa fes com la Eva i en Juanma i denunciau a la policia i fes captures de pantalla, i aixì facilitaràs el treball de la policia.